<

Cursussen en workshops

Meditatie-uur op vrijdagavond

Meditatie is het richten van de aandacht waardoor er een verstilling optreedt en je in contact kunt komen met de kern van jouw wezen.

In dit uur laat ik je kennismaken met verschillende technieken hoe je tot deze verstilling kunt komen. Lichaam, gedachten en emoties worden tot rust gebracht waardoor je aanwezig bent in het moment NU. Op deze manier kom je in contact met jouw hartenergie waardoor je een innerlijke staat van rust en vrede kunt gaan ervaren.

Aangetoond is dat meditatie een gunstige invloed heeft op ons welbevinden en stress gerelateerde klachten. Meditatie geeft meer mentale veerkracht. Je laat je minder leiden door emoties en gedachten patronen. Het vergroot je empathie en compassie. Ook helpt het om je beter te kunnen focussen. Kortom: door meditatie kom je meer in balans.

Data:   31 januari, 6 maart , 3 april  en 15 mei 2020

Tijd: 19:00 – 20:00   Kosten : € 10 *

     Locatie:  yogacentrum YogaYuga , Prinsenstraat 20 Almelo

Opgave per mail: info@yogayuga.nl

* Voor YogaYuga leden speciaal tarief van € 8 euro.

——————————————————————————————————————————————————————–

Introductiecursus basisbeginselen Psychosofia

“Wie ben ik”  

Herkenning van jouw Licht, inzicht in de werking van emoties

In de wereld om ons heen volgen de gebeurtenissen elkaar snel op. Ook in ons persoonlijke leven is dit soms het geval. Hoe zorg je er dan voor dat je je niet laat meeslepen door alles wat er in jouw leven gebeurt? Hoe sta je in het leven en van waaruit wil jij je leven vorm geven? Als dit vragen zijn die je bezighouden, dan is deze cursus wat voor jou!

In een serie van 3 avonden gaan we deze vragen verkennen vanuit Psychosofia. Psychosofia betekent wijsheid van Geest. In ieder van ons ligt deze wijsheid besloten om onze eigen levensweg te gaan. Psychosofia is een levensbeschouwing die er vanuit gaat dat het Goddelijke niet alleen buiten maar ook in ons is.

Waartoe leidt het
Bewustwording dat je meer bent dan jouw lichaam, gedachten en emoties. Meditatie  speelt daarbij een belangrijke rol. Hierdoor komt er een verstilling in jezelf waardoor je kunt gaan ervaren wie je ten diepste bent.  Je gaat jouw eigen Licht herkennen. Emoties en gedachtepatronen hebben minder vat op jou waardoor je in harmonie komt met jezelf en jouw leefomgeving.

Bij voldoende deelname wordt deze cursus georganiseerd.

Info en opgave: marjansnel@gmail.com
06 – 55 42 95 50

no comments

Comments are closed.