<

Mijn verhaal

Mijn naam is Marjan Snel.

Ik heb bij de Stichting Vorming Spiritueel Genezerschap  (Stichting VSG) de vierjarige opleiding tot holistisch hulpverlener gevolgd. Mijn bewustwordingsweg is een aantal jaren geleden begonnen met yoga. Via yoga kwam ik in contact met Reiki. Ik heb een cursus  Reiki I en Reiki II gevolgd. Reiki was voor mij een praktische manier om helende energie aan mijzelf en anderen te geven. Maar ik wilde meer. Ik was op zoek naar verdieping. Ik wilde weten waarom ik last had van bepaalde emoties en wat de achtergrond was van mijn gedachtepatronen en handelen.

De opleiding was voor mij een reis naar binnen.  Door het weten en ervaren van de Godsvonk in mijzelf ben ik in staat geweest om emoties los te laten en oude patronen te doorbreken. Na de opleiding heb ik de Masterclass gevolgd. Nog steeds volg ik regelmatig bijscholingsdagen.

Ik ben mij nu bewust geworden dat ik mag gaan staan voor wie ik ben, en dat ik daar uitdrukking aan mag gaan geven. Door dit besef sta ik anders in het leven. Ik voel mij geen slachtoffer meer van omstandigheden. Ik leef het leven steeds bewuster vanuit het hart, in verbinding met mijzelf, mijn medemens en de Bron.  Dit is waarom ik hier ben, leven vanuit de vreugde van hart.

Mijn licht laten stralen, en worden wie ik ten diepste ben…..

 

no comments

Comments are closed.